Wij zijn deze website nog aan het ontwerpen en zijn binnenkort geheel online met een vernieuwde site!

Maatwerk voor ondernemers

Wij weten dat ondernemers betrouwbare financiƫle administratie belangrijk vinden, maar daar zo min mogelijk tijd en kosten aan kwijt willen zijn. Onze belangrijkste filosofie is dat wij ondernemers in staat willen stellen hun passie voor het vak optimaal te benutten, zonder dat ze met bonnetjes en andere boekhoudkundige zaken bezig hoeven te zijn. PSA neemt ondernemers de hele basisboekhouding uit handen tegen een zeer scherp maandtarief. De combinatie online boekhouden en PSA staat borg voor optimaal gemak voor de ondernemer. Zo bieden wij met beide concepten een dienstverlening op maat, naadloos aansluitend op de wensen van de klant.

U kunt voor verdere vragen ons een email sturen naar perry@psaonline.nl

Laat een reactie achter

© 2018 PSA Administratie en advies – Persoonlijk en betrokken – Online boekhouden

Thema door Anders Norén